Solarstone & Clare Stagg - The Spell

Azt hiszem bátran leszögezhetjük, hogy a brit Richard Mowatt, vagy ismertebb nevén Solarstone, eddig még nem okozott csalódást a trance rajongóinak. Stílustágító lemezei zseniálisak, dalai minduntalan himnuszokká válnak, és mindezt úgy, hogy a divatozás szóba sem jöhet nála. Ezért is örömteli hír, hogy májusban érkezik az új album, ennek pedig mai alanyunk az előhírnöke, a The Spell.

Jómagam az A State Of Trance 550 party-sorozat egyik állomásán hallottam ezt a számot. Manapság már ritkán ragad meg első alkalommal egy dal, általában több hallgatás után kedvelek meg egy darabot, de a Clara Stagg által felénekelt The Spell kikövetelte magának a figyelmet.
Elsősorban az ének volt az, ami megfogott, annak dallama, illetve Clara igazán karakteres hangja. A The Spell erre épít, ezt helyezi előtérbe, és emiatt van bitang jó hangulata.

A rádiókba szánt változat, valamint Solarstone remixe mellett egy másik öreg róka, Pulser is hozzányúlt a dalhoz. Az ő verziója egy erősebb szintetizátort kapott, úgyhogy akinek az alap nóta túl üres, annak a Pulser remix ajánlott. Javíthatatlan ének-elleneseknek készültek dub változatok is, de szerintem nagy vétek ezt a dalt Clare nélkül hallgatni. Nem akarok nagy szavakat használni, de a Concrete Angel után nekem megvan a másik favoritom ebben az évben.

Kiadó: Black Hole
Műfaj: Trance
Megjelenés: 2012.04.16.

01. Solarstone & Clare Stagg - The Spell (Radio edit)
02. Solarstone & Clare Stagg - The Spell (Solarstone Pure mix)
03. Solarstone & Clare Stagg - The Spell (Solarstone Pure dub)
04. Solarstone & Clare Stagg - The Spell (Pulser remix)
05. Solarstone & Clare Stagg - The Spell (Pulser Club dub)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.